Elanco lanceert een nieuwe gratis App

Geplaatst op 20 Januari 2014

Elanco lanceert een nieuwe GRATIS App die eigenaren van huisdieren herinnert aan de behandelingen van hun huisdier en contactgegevens van de dierenarts bewaart. Elanco Companion Animal Health brengt een nieuwe App uit waardoor dierenartsen hun klanten een hulpmiddel kunnen aanbieden dat het opvolgen van medicatie en behandelingen van een huisdier vereenvoudigt en waarmee belangrijke contactgegevens, zoals die van de dierenarts, bewaard kunnen worden.

MyVetProgram is gratis beschikbaar en maakt deel uit van Elanco's visie om dierenartsen te voorzien van de instrumenten die ze nodig hebben om met hun klanten te communiceren en hun praktijk te ondersteunen. De gratis App van Elanco kan zo ingesteld worden dat eigenaren per e-mail, via hun gsm-agenda of een pushbericht een melding ontvangen dat ze hun kat of hond moeten behandelen of medicatie moeten toedienen. Deze nieuwe gebruiksvriendelijke mobiele App is speciaal ontworpen om de medicatie en behandelingen voor huisdieren beter te kunnen opvolgen en de naleving ervan te bevorderen, dit voor een gezonder, beter en langer leven van het huisdier.

MyVetProgram App is gebruiksvriendelijk. De eigenaar dient enkel de gegevens van het huisdier in te voeren - naam, ras, het medicijn en het door de dierenarts aanbevolen behandelingsschema - en een herinnering via e-mail, pushbericht of gsm-agenda instellen. Er kunnen meerdere dieren toegevoegd worden zodat alle katten en honden in het gezin opgevolgd kunnen worden. Eigenaren kunnen zelfs herinneringen instellen voor een afgebakende periode, waardoor de naleving van een behandeling nog eenvoudiger en doeltreffender wordt.

De Elanco MyVetProgram App is momenteel beschikbaar voor Iphone en Android. U kunt de App GRATIS downloaden via de Apple store/Android App Store of via
www.myvetprogram.be /
www.myvetprogram.nl.

 

www.elanco.com